U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wij stellen ons graag aan u voor: 

Wij (Petra en Herman) zijn een gastvrij echtpaar en komen uit de horeca. In de mooie plaats Treis-Karden aan de Moezel hadden wij tot 2016 een gezellig hotelletje wat we beiden met veel plezier runden.

Nu hebben wij in diezelfde plaats twee vakantieverblijven:

Ons ruime vakantieappartement "Villa Maximin" is geschikt voor 2 tot 6 personen en ligt tegen de wijnbergen in Karden. En ons knusse vakantiehuis "het rode huis" ligt in Treis aan de andere zijde van de Moezel met zicht op de Moezel. Dit huis is geschikt voor 2 personen. We verwijzen u graag verder naar de uitgebreide beschrijving van deze verblijven elders op deze site.

Deze foto is gemaakt in de tuin van Villa Maximin, voorjaar 2020.

 

 

 

Wij zijn echte Bourgondiers met een liefde voor buiten zijn, wandelen, fietsen en motorrijden. Nog iedere dag genieten wij van onze woonomgeving en wij merken dat steeds meer gasten de Moezel ontdekken als ideaal vakantiegebied voor kort- en langverblijf. Het is een bijzondere plek met een mooie natuur en een mild klimaat. Elke zomer zwemmen wij zelf in de Moezel. En wat het ook leuk maakt: u kunt voor relatief weinig geld heerlijk eten en drinken aan de Moezel. En dat alles op nog geen drie uur rijden van Nederland (Utrecht). 

Wij kunnen u tips geven voor leuke dagtochtjes in de omgeving. Er zijn volop mogelijkheden, van boottochtjes, wandeltochten, stedentrips, kastenbezoeken en nog veel meer. O.a. een bezoek aan de langste hangbrug van Duitsland: 360 m. lang en 100 meter hoog. Ook het mooiste kasteel van Duitsland: Burg Eltz ligt op (sportieve) loopafstand van ons vakantieappartement. En natuurlijk de terugkerende wijnfeesten in september en oktober zijn zeer de moeite van een bezoekje waard.

Graag tot ziens in een van onze vakantieverblijven.