U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Rode huis:

 

Op de begane grond vindt u de compacte keuken en de woonkamer. In de woonkamer is een knusse kleine houtkachel aanwezig. In het stookseizoen ontvangt u van ons een zak hout. Meer hout (geschikt voor de kleine kachel) kan worden ingekocht bij de buren van het rode huisje, voor een zeer schappelijke prijs.

Vanuit de woonkamer is het terras bereikbaar. Op de eerste verdieping middels de vaste trap is de slaapkamer (met televisie en DVD speler) en de badkamer/toilet bereikbaar.

In de keuken vindt u alles voor een aangenaam verblijf. Serviesgoed, pannen en al wat nodig is, is hier aanwezig.

Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. Deze zijn bij de huurprijs inbegrepen.

In de woonkamer is een LED tv aanwezig met satellietontvangst van Nederlandse televisiezenders.

Ook gebruik van het draadloos internet (WiFi) is bij de huurprijs inbegrepen. De netwerksleutel ontvangt u bij bevestiging.

Vanaf het balkon aan de voorzijde van het huis heeft u een mooi uitzicht op de Moezel. Op het balkon zijn stoelen, een tafel en een parasol aanwezig.

Voor een relaxte vakantie aan de Moezel!

 

 

Villa Maximin:

 

De vakantiewoning (appartement) bestaat uit de gehele eerste verdieping (twee 2p slaapkamers) en u kunt beschikken over een badkamer met toilet en inloopdouche. Er is een inbouwkeuken aanwezig die volledig is toegerust, o.a. met vaatwasser, koelkast, diepvries, oven en inductiekookplaat. In de knusse woonkamer is een LED tv aanwezig met satellietontvangst van Nederlandse televisiezenders. Zo is dit appartement geschikt voor 2 tot 4 personen. Bent U met 6 personen, dan staat een extra 2p slaapkamer op de begane grond (met eigen badkamer) tot uw beschikking.

Het vakantie-appartement kan worden gereserveerd van 2 t/m 6 personen.

Ook gebruik van het draadloos internet (WiFi) is bij de huurprijs inbegrepen. De netwerksleutel ontvangt u bij bevestiging.

 

 Vanaf het plm. 30 m2 grote balkon heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende wijnbergen. Ook kunt u gebruik maken van de tuin waar een picknicktafel ter beschikking staat.